Tuesday, 2 August 2011

FORMULA KEJAYAAN DALAM AL-QURAN

Bismillah,

Formula kejayaan yang kita cari selama ini ada di dalam al-Quran. Hanya yang benar-benar menghendaki sahaja dapat membuka kuncinya. Setelah dibacakan dan dijelaskan satu persatu setiap baris ayat barulah Rayden faham. Selama ini hanya berlandaskan semata-mata buku yang ditulis tangan oleh manusia. Sedangkan adanya formula dari Allah yang mengajarkan sesuai dengan nas surah Al 'A'raaf ayat ke 204." Dan apabila dibacakan Al Qur'an, maka dengarkanlah baik-baik, dan perhatikanlah dengan tenang agar kamu mendapat rahmat. "

Setelah diberi huda terpulang pada anda semua bagaimana hendak bainat di muka bumi Allah ini, dan anda furqon lah sendiri supaya anda mendapat pelajaran.  

Jika diaplikasikan dengan perniagaan 1mystar, petunjuk telah diberi. Anda jelaskan sendiri berdasarkan keadaan semasa di muka bumi ini. Dan bezakan antara orang-orang yang telah berjaya dan orang-orang yang gagal dalam pendidikan dan pelajaran. Jadikan ia sebagai pelajaran untuk diri anda sendiri supaya anak-anak berjaya di masa hadapan. Yang hak anda inginkan anak anda berjaya dalam pendidikan dan yang batil anak anda akan gagal jika anda tidak memberikan ruang yang terbaik buat mereka.

THINK WHAT RICH PEOPLE THINK, DO WHAT RICH PEOPLE DO AND YOU WILL RICH TOO!
I COMMIT TO GET PLATINUM MYSTAR HERE!

No comments:

Post a Comment